Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przepis na szybką i pyszną surówkę z kapusty pekińskiej. Chrupiąca, zdrowa, idealna do obiadu :-)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 63
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 63
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
Kapustę pekińską umyć i drobno posiekać. Marchewkę obrać i zetrzeć na dużych oczkach. Ogórki kiszone pokroić w kostkę. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Natkę pietruszki umyć i posiekać. Wszystkie składniki wymieszać w misce, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem. Wszystko dokładnie połączyć, gotowe! Podawać z pieczonymi ziemniaczkami i ulubionym mięsem. Smacznego!