Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy tylko 15 minut do przegotowania surówki jako dodatek do dania obiadowego. Warzywa z dodatkiem musztardy , która podkreśla walory smakowe.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 5718
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 130
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 294
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 5718
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 130
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 294
Składniki
1. Kapustę drobno siekam, ogórki, cebulę kroję w kostkę, marchew ścieram na tarce o dużych oczkach.
2. Do warzyw dodaję jogurt, musztardę, sól, pieprz, dokładnie mieszam łyżką.
3. Surówka gotowa. 4. Smacznego.