Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zielona surówka :)
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 54
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 39
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 71
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 54
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 39
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 71
Składniki
Kapustę pekińską umyć,osuszyć,pokroić,dodać szczyptę soli,wymieszać i przełożyć do miski.Odstawić na ok 20 min. Po tym czasie dodać pokrojony w cienkie półplasterki por,oliwki przekrojone na pół,koperek i oliwę.Wszystko dokładnie wymieszać.Smacznego :)