Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka w przygotowaniu i tania surówka idealnie pasująca do potraw mięsnych.
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 72
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 296
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 72
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 296
Składniki
Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Rzodkiewki dokładnie myjemy, osuszamy i kroimy w pół talarki. Paprykę kroimy w małą kostkę. Kukurydzę odsączamy. Wszystkie pokrojone składniki przekładamy do salaterki, dodajemy posiekany koperek i natkę pietruszki, olej i doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Mieszamy. Odstawiamy na kwadrans.