Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponuję surówkę z cudownej kiszonej kapusty, z dodatkiem słodkiej papryki, dymki i rzeżuchy, polecam :)
nóż, deska do krojenia, salaterka
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Składniki
Lekko odciśniętą kapustę poszatkować, wymieszać z pokrojoną drobno papryką i dymką, dodać rzeżuchę. Doprawić do smaku łyżeczką cukru, pieprzem, skropić olejem dobrej jakości, wymieszać. Odstawić w chłodne miejsce na 15-30 minut. przed podaniem.