Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówkę możemy wzbogacić dodając startą marchew lub jabłko a oprócz natki pietruszki posiekaną kolendrę lub koperek.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1753
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1753
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Składniki
Z kapusty usuwamy wierzchnie uszkodzone i zanieczyszczone liście. Następnie szatkujemy ją, posypujemy solą, ugniatamy i odstawiamy na 30 min. Po tym czasie odciskamy wytworzony sok. Natkę drobno siekamy i dodajemy do kapusty. Dodajemy olej i doprawiamy do smaku cukrem. Mieszamy. Odstawiamy na kwadrans.