Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W towarzystwie kurczaka i puree ziemniaczanego
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27473
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 165
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 190
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1209
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27473
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 165
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 190
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1209
Składniki
Kapustę poszatkuj. Koperek posiekaj drobno. Do miski wlej ocet, oliwę, sok z cytryny oraz miód. Dodaj sporą ilość świeżo mielonego pieprzu oraz sól. Wymieszaj sos, do uzyskania jednolitej emulsji. Do dressingu dodaj poszatkowaną kapustę i koperek. Dokładnie wymieszaj. Odstaw na 10-15 minut, aby kapusta lekko zmiękła w sosie.