Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa i kolorowa surówka z młodej kapusty. Surówka ta będzie świetnym dodatkiem do letnich obiadów i grillowanych dan. Bardzo Wam ja polecam i życzę smacznego.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 231
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 527
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 231
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 527
Składniki
Obie kapusty poszatkować i przełożyć do miski. Do kapusty dodać startą na grubych oczkach marchewkę, posiekany szczypiorek i pokrojony na mniejsze kawałki ananas.
W miseczce wymieszać sok z ananasa, ocet, miód, oliwę z oliwek posiekaną kolendre i papryczkę chilli. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Całość dobrze wymieszać i tak przygotowany sos połączyć z kapustą. Sałatkę dobrze wymieszać. Najlepiej podawać schłodzoną. Smacznego!