Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Wyjątkowa surówka do mięsa grillowanego i do obiadu .Zapraszam na filmik na Youtube /Mangiare u Ewki
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 52
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 75
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 52
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 75
Składniki
Ogórki, obrać i pokroić cienko w półplasterki, cebule pokroić w półksiężyce. Wszystko to rzucić do miski ,posolić i odstawić na 15 minut, aby ogórki puściły wodę i nasza cebula ciut zmiękła.
Po 15 minutach surówkę dobrze wypłukać na sitku pod bieżącą wodą. Wrzucić do miski ,dodać pokrojony koperek doprawić sosem winegret. Serwować z grillowanym mięsem.. Zapraszam na mój profil na inne sałatki na grilla oraz zapraszam na filmik na Youtube i do mojej kuchni włoskiej.