Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostra surówka z pora, kwaśnego jabłka i szczypiorku. Zdrowa, dla lubiących zdecydowane smaki:)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 55
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 55
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
Jasną część pora dokładnie umyć, pokroić w plasterki, a potem drobniej w paseczki. Posolić, wymieszać i odstawić na 15 minut, żeby por zmiękł. Jabłko zetrzeć na tarce, szczypiorek drobno pokroić. Wszystko razem połączyć, dodać jogurt i majonez, doprawić do smaku solą i pieprzem cytrynowym. Jest ostro, jest moc ;)