Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie macie pomysły surówkę na obiad to zapraszam na mój przepis.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 36
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 36
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 34
Składniki
Cytrusy obrać, usunąć błonki i pestki. Pokrojone w drobną kostkę i posypane cukrem odstawić na kwadrans w chłodne miejsce. Pora pokroić w półksiężyce, również posypać cukrem (pudrem) i odstawić. Przygotować sos: śmietanę i miód wymieszać, dodając odrobinę soli i pieprzu. Połączyć składniki surówki i polać sosem, a na koniec poprószyć posiekanymi migdałami, orzeszkami i rodzynkami.