Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesień i zima to ta pora roku kiedy nasza odporność zaczyna spadać i zaczynamy chorować. Jedzmy wiec więcej witamin. Dzisiaj proponuje Wam taka bombe witaminowa w postaci tej pysznej surówki z selera korzeniowego, marchewki i jabłka.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 64
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 64
Składniki
eler obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Marchew i jabłko również zetrzeć, ale na tarce o grubych oczkach. Starte składniki przełożyć do miski i dodać do nich pestki z dyni, majonez i jogurt.
Całość doprawić pieprzem i solą do smaku i dobrze wymieszać. Surówkę podawać schłodzoną. Smacznego!