Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna i smaczna surówka do obiadu jak również solo do zajadania.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 73
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 73
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 149
Składniki
Marchew zetrzeć na grubych oczkach tarki. Seler pokroić w cieńkie paseczki. Cebulę posiekać a ogórki pokroić w kosteczkę. Przyprawić soląż i pieprzem,dodać szczyptę cukru i śmietanę. Wymieszać i odstawić na kilkanaście minut by smaki się przegryzły.
Smacznego życzę!