Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka z selera, marchewki, jabłka z dodatkiem suszonej żurawiny i rodzynek z odrobiną oleju doprawiona sokiem z cytryny i cukrem. Samo zdrowie:)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Żurawinę i rodzynki zalewamy letnią wodą i odstawiamy. Seler /najlepiej młody/ i marchew obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o średnich oczkach. Jabłko obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Rodzynki i żurawinę odsączamy, dodajemy do pozostałych składników, dodajemy też olej i doprawiamy do smaku sokiem z cytryny i cukrem. Mieszamy. Odstawiamy na kwadrans.