Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka zimowa, bomba witamin.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 367
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 104
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 79
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 367
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 104
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 79
Składniki
Koper włoski umyć i pokroić w piórka, marchewkę utrzeć na grubych oczkach tarki. Do miski wrzucić koper,marchewkę ,oliwki , pomarańczę pokrojoną w czonstki , orzechy włoskie oraz wiórki parmezano (tak jak na fotce). Sok z pomarańczy wycisnąć oraz z 1 cytryny. Posolić do smaku i polać oliwą z oliwek lub ulubionym olejem. Uwaga. Olej jest ważny w sałacie , wszystko to jest na zdrowie. Zapraszam na przepisy do mojej książki kulinarnej na Smakerze.