Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to bardzo prosta i wspaniała sałatka na upalne dni i nie tylko. Pod warunkiem,że ktoś lubi ryby.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 91
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1759
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 91
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1759
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Składniki
Jajka ugotować na twardo i ostudzić. Pomidory umyć i pokroić na średnie wielkości kawałki.Ja kroję na 8 części a potem w poprzek na pół. Tuńczyka wyjąć z konserwy i drobno rozprowadzić widelcem a następnie włożyć do miseczki.Cebulkę drobno posiekać i dodać do tuńczyka. Jajka trzeba pokroić na niewielkie kawałeczki i dodać do ryby.Na końcu dodajemy pokrojone pomidory i przyprawiamy według własnego gustu.Odstawimy na jakieś 1/2 godziny do lodówki i można się zajadać. Jeżeli ktoś lubi majonez to można dodać przed samym podaniem też według swojego smaku. SMACZNEGO......