Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i lekka sałatka z awokado idealna na kolację, do pracy lub spotkanie towarzyskie czy imprezę.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Składniki
Do miski włóż dwie garści sałaty, dodaj pokrojonego w pół plasterki ogórka, pomidora, paprykę i cebulę pokrój w paski a awokado w kostkę.
Sok z cytryny wymieszaj z musztardą, oliwą, dodaj do sałatki wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Sałatka idealnie smakuje zaraz po przygotowaniu lub można ją schłodzić w lodówce żeby smaki się połączyły.