Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto moja sałatka letnia zapraszam do gotowania i przygotowywania pysznych dań i napoji! letnich Serdecznie zapraszam do skorzystania z przepisów
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1146
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 651
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 224
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1146
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 651
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 224
Składniki
Ser halloumi kroimy w plasterki. Rozgrzewamy patelnię grillową lub grilla (zwykła patelnia z nieprzywierającym dnem też będzie ok). Halloumi smażymy z obydwu stron na złoty kolor. Na dużych talerzach układamy umytą sałatę. Dodajemy nektarynkę pokrojoną w plasterki oraz Na sałacie układamy usmażone plasterki halloumi a całość posypujemy uprażonymi orzechami nerkowca. Sałatkę przed podaniem polewamy wcześniej przygotowanym sosem zwanym dressingiem a dressing robi się z musztardy oliwy z oliwek miodu i cytryny. Do sałatki możecie podać chrupiącą bagietkę lub grzanki. Smacznego!