Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i smaczna, rewelacyjna gdy mamy niespodziewanych gośći!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
ugotować ryż ( czas jak na opakowaniu ), wystudzić, przesypać do salaterki. Mieszankę meksykańską Pudliszki odcedzić na sitku, dodac do ryzu.
Przygotować sos: majonez + śmietana (nie jest koniecznie wymagana, może byc sam majonez ) + czosnek przecisnięty przez praskę + sól, pieprz, papryka czerwona do smaku. Dodać do ryżu i warzyw. Wymieszać. Porcja dla 2-3 osób!!! Produkty mozna podwoić dla większej liczby osób.
Podawać z ciepłym pieczywem czosnkowym!!!