Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle świeża w smaku!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Składniki
Pokrojoną fasolkę ugotowałam w osolonej wodzie do miękkiej - jędrności. Kaszę kuskus zalałam wrzątkiem w proporcji 1 część kaszy 1,5 części wody, z odrobią soli. Ogórki i paprykę, cebulę, pokroiłam w kostkę, a pomidorki koktajlowe na połówki- jeśli się ma dużego pomidora to też trzeba go pokroić w kostkę. Nacie pokroiłam drobno. Gdy wszystko wystygło wymieszałam składniki, skropiłam dosyć obficie oliwą i sokiem z cytryny, posypałam pieprzem i odrobiną soli. Pychota!