Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie jadłam z wędzonym łososiem, ale ponoć też smakuje dobrze. Dla koneserów ryb to zawsze jakaś alternatywa
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 180
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 387
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 180
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 387
Składniki
Wsypać kuskus do dużej miski zalać woda i sokiem z cytryny aż napęcznieje. Ogórka obrać i pokroić w drobną kostkę.Pomidory sparzyć, obrać ze skórki również pokroić w drobną kostkę wrzucić do miski. Cebulę pokroić w bardzo drobną kostkę, natkę pietruszki drobno posiekać, wraz z czosnkiem wyciśniętym dodać do reszty składników. Oliwki kroimy w półksiężyce i dodajemy do pozostałych produktów. Następnie wlać oliwę z oliwek i wszystko dokładnie wymieszać. Doprawiamy pieprzem i solą według uznania. Wstawić na kilka godzin do lodówki, żeby wszystkie składniki się zmieszały i przegryzły. SMACZNEGO