Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, kolorowa sałatka z tuńczykiem to propozycja na śniadanie lub do zimnej płyty ;)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5944
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5944
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Ryż ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i przełożyć do miski, posmarować 2 łyżkami majonezu. Następnie dodać odcedzoną rybę i kukurydzę (układać warstwami). Następnie ułożyć ugotowane na twardo i pokrojone w kostkę jaja oraz starty na dużych oczkach ser.
Resztę majonezu połączyć z musztardą i przyprawami (można dodać łyżkę jogurtu greckiego). Sałatkę zalać sosem i posypać skrojonym szczypiorkiem. Smacznego!