Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo często ją robię w okresie wiosennym i na Święta. Pyszna i prosta w przygotowaniu.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 134
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 134
Składniki
szynka pokrojona w kostkę jajka ugotowane na twardo i pokrojone w kostkę sól, pieprz 3 łyżki majonezu szczypiorek drobno pokrojony ser żółty starty na tarce sól, pieprz 3 łyżki majonezu rzodkiewka starta na tarce ozdoby np. sałata, jajko, szczypiorek