Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, delikatna sałatka, z wiosennymi warzywkami,polecam:)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 32
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 360
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 85
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 32
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 360
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 85
Składniki
Makaron ugotować w/g przepisu na opakowaniu, a następnie zahartować zimną wodą.
Ogórek i rzodkiewki zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Pomidor pokroić w kostkę, a szczypior posiekać.
Wszystkie składniki włożyć do miski, wymieszać z majonezem. Doprawić szczyptą soli i pieprzu do smaku.