Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surowe pieczarki są we Włoszech bardzo popularne, mają świeży kremowy smak. Kuchnia włoska.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9998
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 246
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9998
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 246
Składniki
Pieczarki się myje lub obiera, jak kto woli. Polewa się je dressingiem z wymieszanej oliwy z sokiem z cytryny, dodaje się porwane fileciki anchovies i posypuje szczypiorkiem/ majerankiem. Soli się i pieprzy przed podaniem, żeby nadmiernie nie ściemniało. Z solą oczywiście trzeba ostrożnie bo fileciki są słone.
Smacznego :)