Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dary z mojego ogródka na talerzu, polecam.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 563
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 163
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 563
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1521
Składniki
Sos. Sól i pieprz utrzeć z sokiem z cytryny, dodać oliwę i ucierać do gładkiej masy. Można też wszystkie składniki dokładnie wymieszać w słoiczku. Roszponkę, szczypiorek i cukinię dobrze opłukać. Szczypiorek drobno pokroić, cukinię pokroić w długie cienkie paski. Wszystko wyłożyć na półmisek, polać sosem winegret. Warto odczekać 5 minut do przegryzienia się smaków.