Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywna, smaczna , idealna na drugie śniadanie lub do pracy szczególnie dla tych którzy preferują bezmięsny piątek.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Brokuł umyć , rozebrać na różyczki, ugotować , umieścić w salaterce.
Tortellini ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodać do brokuła.
Połowę sera osączyć z zalewy, dodać.
Pomidory przekroić na połowę. Sałatę umyć porwać na części. Żurawinę przepłukać, dodać.
Sałatkę doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Oliwę z oliwek wymieszać z przyprawą do sałatek. Słonecznik podprażyć na patelni, wystudzić , posypać sałatkę. Każdą porcję przed podaniem polać oliwą z oliwek wymieszaną z przyprawą.