Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, włoskie śniadanie
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 172
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 667
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 136
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 117
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 172
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 667
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 136
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 117
Składniki
1) Bagietkę przekroić na pół, a następnie wzdłuż. Każdą część posmarować majonezem.
Pomidory i roszponkę umyć. Osuszyć. Mozzarellę pokroić w plasterki, a następnie każdy plasterek przeciąć na pół.
Na bagietce ułożyć roszponkę, a następnie na przemian mozzarellę i pomidorki.
Całość posypać solą morską i świeżo zmielonym pieprzem. Polać po wierzchu oliwą z oliwek.