Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super pieczywo na śniadanie.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 126
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 126
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Składniki
Wykonanie: Masło utrzeć z cukrem i bananami. Następnie wbić jajka i utrzeć na pulchną masę. Dodać mąkę, szczyptę soli, proszek do pieczenia i wszystko delikatnie wymieszać. Ciasto przełożyć do formy posmarowanej tłuszczem . Piec w temperaturze 160-170 stopni około 50 minut.