Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica bez niczego (jeśli przypadkiem - będąc na samotnym tripie - znalazłeś jajka i masz w plecaku patelnię, choć nie jest konieczna).
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 371
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 69
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 371
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 69
Składniki
Jajka rozbijamy na rozgrzanej patelni lub kamieniu (czyli musi być skwar niesamowity), mieszamy kijem, dodajemy sól (jeśli mamy). Smażymy jajka, aż się zetną. Jemy paluchami prosto z patelni lub kamienia, albo serwujemy jajecznicę samemu sobie na wielkim liściu, jeśli chcemy się poczuć odrobinę "elegansją". Smacznego.