Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fit śniadanie w niecałe 5 minut:)
Blender
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 496
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 158
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 496
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 158
Składniki
Do szklanki dodaję płatki owsiane, nasiona chia i wszystko zalewam mlekiem. Wstawiam na całą noc do lodówki
Rano miksuję borówki z odrobiną mleka. Do miski przelewam nocną miksturę i mieszam ze zmiksowanymi z mlekiem borówkami. Połowę masy przelewam do szklanki, dodaję posiekanego na plastry banana i dodaję drugą połowę masy. Smacznego!