Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można nimi zastąpić tradycyjne pieczywo. Polecane szczególnie diabetykom oraz osobom będącym na diecie .
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 268
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 41
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 268
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 41
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Składniki
Do miski dajemy wszystkie suche składniki i mieszamy
Jajka roztrzepujemy rózgą, dodajemy suche produkty i wodę z octem. Wszystko mieszamy łyżką do dokładnego połączenia składników. Formujemy bułeczki maczając ręce w wodzie. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawiamy do nagrzanego do 180°pieca na ok 40 min. Po upieczeniu wystudzić na kratce.