Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 5980
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 305
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 5980
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 142
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 305
Składniki
Najsmaczniejszy jest świeży słodki bundz, ale kwaskowy też jest smaczny. Pomidory trzeba pokroić w grube plastry, posoliłam je i popieprzyłam, na nich ułożyłam grube plastry bundzu- je posypałam tymiankiem i skropiłam oliwą z oliwek. Na każdym plastrze położyłam po kawałku cebuli pokrojonej w piórka. Świetnie ten zestaw smakuje sam jak i na kromce porządnego chleba posmarowanego masłem.
Smacznego :)