Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka bakaliowo-owsiane
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 126
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 99
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 459
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68172
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 126
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 99
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 459
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68172
Składniki
Do miski wsyp płatki owsiane, cukier, obrane i posiekane pistacje, jagody goji, posiekane orzechy włoskie i morwę. Wlej mleko wbij jajka. Całość dokładnie wymieszaj. Odstaw na 15 minut, raz jeszcze dokładnie wymieszaj. Dużą blaszkę wyłóż papierem do pieczenia. Ułóż foremki do pieczenia o różnych kształtach, na przykład serduszkach. Środki foremek wypełnij ciastem, dociśnij łyżką. Usuń foremki delikatnie podnosząc je do góry. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temperatury 180’C przez około 20 minut. Ostudź. Białą polewę przygotuj zgodnie z przepisem, udekoruj nią ciastka. Danie Serdecznie Poleca Autor Pan Tomasz.