Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robi się w mig, inspiracja z mojewypieki.blox.pl I znika tak samo szybko.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
cukier wymieszać z cynamonem.
Rozłożony arkusz ciasta oprószyć częścią cynamonu z cukrem. Złożyć do połowy prawą i lewa stronę ciasta, jak książkę, oprószyć i znowu złożyć lekko docisnąć. Mi złożyło się trzy razy. Odcinać około 1cm. Układać w dużych odległościach, jeszcze posypać resztą mieszanki. Piec ok 20 min, obrócić w połowie pieczenia:)