Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa granola - z płatków owsianych, orzechów i wiórków kokosowych z czekoladą. Do przygotowania na zapas i wykorzystywania na szybkie, pyszne śniadania
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 118
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 115
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 95
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22674
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 118
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 115
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 95
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22674
Składniki
W misce wymieszać płatki, wiórki, orzechy, nasiona chia i siemię lniane. W garnku na małym ogniu rozpuścić olej kokosowy - dodać miód i kakao, wymieszać. Mokre składniki przelać do suchych i dobrze wymieszać. Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Granolę przełożyć na blachę przykrytą papierem do pieczenia. Piec przez 15-20 minut, często mieszając żeby się równomiernie upiekła. Wystudzić i przełożyć do słoika. Do wykorzystania na śniadanie z jogurtem i owocami lub jako przekąska do pochrupania