Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie śniadanie w sam raz dla osób na diecie.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 173
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 678
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 138
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 118
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 173
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 678
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 138
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 118
Składniki
Mrożone owoce wrzucamy do rondelka i dusimy wraz z odrobiną wody do uzyskania gęstego musu. Opcjonalnie dosładzamy erytrytolem.
Do każdej porcji jogurtu dodajemy po dwie łyżki otrębów owsianych i dokładnie mieszamy.
Na dno miseczki wykładamy mus truskawkowy, następnie dodajemy jogurt z otrębami i dekorujemy łyżeczką dżemu. Smacznego :)