Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy sposób aby nie marnować nadmiaru pieczywa w domu lub nie wyrzucać czerstwych bułek lub chleba to zrobienie z nich zapiekanek! Takie domowe są najlepsze. Dodajemy ulubione dodatki oraz sosy i pyszna kolacja na ciepło gotowa. Polecam!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7017
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 157
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 339
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7017
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 157
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 339
Składniki
Cebulę oraz pieczarki obieramy, oczyszczamy i kroimy w kostkę. Pokrojone podsmażamy na patelni aby straciły surowość.
Bułki kroimy na połowę, smarujemy masłem lub moczymy chwileczkę w mleku jeśli mamy twarde pieczywo. Układamy podsmażone pieczarki z cebulką i posypujemy żółtym serem
Wkładamy do nagrzanego do 180 st piekarnika i pieczemy ok 10 min. aż ser się rozpuści a bułki będą chrupiące. Podajemy na ciepło z ulubionymi sosami lub same. Smacznego!