Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejna pyszna odsłona szybkowaru :) czas przygotowania jest krótki :)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 586
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 136
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 144
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 104
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22741
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 586
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 136
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 144
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 104
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22741
Składniki
Kurczaka umyć i osuszyć. Kurczaka rozebrać, mięso oddzielić od kości i drobno pokroić przełożyć do miski, dodać przyprawy i żelatynę. Dokładnie wymieszać mięso z przyprawami dodać ok 600 ml wody i dalej dokładnie mieszać aż woda się wchłonie. Do szynkowaru włożyć woreczek i nakładać mięso. Woreczek zakręcić i przykryć przykrywką ze sprężyną dociskową, zakręcić. Gotowy szynkowar wstawić do garnka na dnie położyć ściereczkę i gotować w 80 stopniach 1,5 godziny. Szynkowar schłodzić i wstawić do lodówki. Smacznego