Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie lub deser z płatkami owsianymi, duszonymi i świeżymi borówkami i jogurtem.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Szklankę borówek amerykańskich przesypać do rondla i podgrzać kilka minut aż puści sok. Do słoiczków na zmianę wkładać warstwę jogurtu, płatków i musu z borówek. Na wierzch położyć garść borówek. Udekorować listkami mięty.