Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty pomysł na pyszne śniadanko lub kolację, bułeczki faszerowane z jajkiem na ciepło. Są bardzo smaczne i mega chrupiące!!
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 33
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1980
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 33
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1980
Składniki
Bułki przecinamy na wysokości ok 3/4 wysokości. Z dolnej części wydrążamy środek, tak by powstała nam miseczka. Środek smarujemy masłem i wykładamy plasterkiem szynki. Pozostałą wędlinę i warzywa kroimy w dowolny sposób, ( pomidory, ogórki oraz porę przyprawić lekko solą i pieprzem) ułożyć w bułkach.
Białko oddzielić od żółtka - przyprawić i najpierw białko nałożyć na bułeczki a następnie delikatnie żółtko - Można rozbełtać białko z żółtkiem razem i dodać na bułki- jak kto woli
Zapiekać około 15 - 20min. Można podać z dowolnym sosem :)