Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jedne z naszych ulubionych jajecznych tostów z patelni z serem i drobiową wędlinką
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 32
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 32
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Składniki
Patelnie posmarowaną tłuszczem rozgrzewamy. Jajko roztrzepujemy na talerzu z solą i pieprzem. W roztrzepanym jajku moczymy kromki chleba. Jedną kromkę kładziemy na rozgrzanej patelni, na to kładziemy ser, szynkę i znowu ser. Przykrywamy drugą kromką namoczoną w jajku. Smażymy na średnim ogniu z dwóch stron aż jajko się zetnie.