Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca granola to świetny dodatek do jogurtów, owoców czy mleka. Sprawdzi się też na sucho w ramach przekąski. :)
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27490
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 174
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 198
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1241
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27490
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 174
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 198
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1241
Składniki
Orzechy z grubsza posiekać. Wymieszać wszystkie suche składniki. Dodać rozpuszczony olej z czekoladą, wlać mleko. Dokładnie wymieszać. Rozłożyć na dużej blaszce. Piec przez 20 minut w 100°C. W połowie pieczenia przemieszać granolę. Upieczoną i ostygniętą granolę przesypać do słoika.