Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,chrupiące śniadanie:)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Składniki
Masło roztopić na patelni. Na kromkę położyć plasterki pomidora,mozzarelle,posypać bazylią i solą,przykryć drugą kromką. Dać na patelnię i przykryć.Zapiekać kilka min.do zrumienienia chlebka. Grzankę obrócić i smażyć z drugiej strony. Smacznego życzę!