Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne grzanki które przygotujesz na pyszne śniadanie czy kolację. Polecam
nóż, miska, blender, deska, patelnia,
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Składniki
Makrelę obrać z ości, dodać obrane , pokrojone jajka, posiekany koperek, majonez oraz oliwę . Doprawić do smaku pieprzem i solą. Całość zblendować . Bułkę gryczaną pokroić w kromki i przygotować grzanki. Pastę nakładać na przygotowane grzanki. Smacznego.
Przygotowanie pasty.
Przygotowanie grzanek.
Grzanki gotowe do podania.