Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cieplutkie, chrupiące grzanki chleba z owocami Tomatillos , dynią , ziemniaczkiem niebieskim Vitelotte, cebulką , oliwką, serem Gruyer ... Poezja smaków - Aranżacja Grzanek inspirowana sławnym obrazem Johannesa Vermeera - Dziewczyna z pełowym kolczykiem
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5942
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5942
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Kromki chleba skrapiamy oliwą i układamy na nich ser i wkładamy do piekarnika na ok. 5 / 8 minut .. Po czym wyciągamy i układamy wymienione warzywa w porządany wizerunek.
Wkładamy zaś do piekarnika, tym razem na ok 10 minut .. Piekarnik musi być w temperaturze conajmniej 180 stopni celsusza.
Grzanki serwujemy na ciepło, wtedy najlepiej smakują i pachną :)