Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapki z PRL obsypane jadalnymi kwiatami. Podstawa to dobry chleb, warzywa, wędlina, ryba i dodatki. Dzieci zawsze chętnie ja zjedzą.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 47
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 241
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5399
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 47
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 241
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5399
Składniki
Chleb kroimy w plastry, smarujemy serkiem kozim. Nakładamy, plasterki łososia lub szynki. Układany plasterki warzyw i posypujemy szczypiorkiem, natką i kwiatami. Możemy też zrobić kanapkę tylko z serkiem, figą, posypaną matką, kwiatami i polaną miodem.