Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 126
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 126
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Składniki
Kaszę płuczemy na sitku pod bierząca wodą. Mleko podgrzewamy dodajemy kaszę, masło i sól. Gotujemy ok. 20 minut. Jabłko obieramy i kroimy na kawałki. Dusimy pod przykryciem z cynamonem i cukrem. Dekorujemy orzeszkami pistacjowymi i dowolnym słodzidłem. Smacznego.