Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczne smakołyki!
tarka z drobnym oczkiem, tylka i woreczek foliowy
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 173
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 173
Składniki
Jaja gotuje się 8 minut od zagotowania wody. Ugotowane schłodzone jaja przekrawa się na pół. Żółtka tym razem starłam na drobnym oczku aby nie było grudek. Farsz wyrabia się na gładką masę z majonezem , bryndzą i pieprzem. Farsz nałożyłam tylką z woreczkiem foliowym.
Smacznego :)