Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Jaja gotuje się 8 minut od zagotowania. Przecina się je na pół i żółtka miesza się z buraczkami i chrzanem i majonezem. Jeśli używamy świeżo ugotowanych buraków, to można całość doprawić jeszcze octem owocowym lub sokiem z cytryny. Gotowe!
Smacznego :)